Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Jean-Claude Juncker, despre refugiați: Este esențial ca cei care vin în țările noastre să-și găsească locuri de muncă din primele zile, să nu aibă probleme mai mari (VIDEO)

Jean-Claude Juncker, despre refugiați: Este esențial ca cei care vin în țările noastre să-și găsească locuri de muncă din primele zile, să nu aibă probleme mai mari (VIDEO)

Un articol de: - 09 Sep 2015, 14:19
Jean-Claude Juncker, despre refugiați: Este esențial ca cei care vin în țările noastre să-și găsească locuri de muncă din primele zile, să nu aibă probleme mai mari (VIDEO) Externe

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a precizat miercuri, după ce a anunțat în cadrul discursului anual despre Starea Uniunii, în Parlamentul European, noua schemă de redistribuire a refugiaților între statele membre ale UE, că refugiații ar fi bine să-și găsească serviciu în prima zi de când sosesc în țara în care au fost desemnați, pentru a nu avea probleme și mai mari.

"Nu putem lăsa Grecia, Italia și Ungaria să rămână singure și nici cu Serbia nu putem face acest lucru. Ce este esențial este ca cei care vin în țările noastre să-și găsească locuri de muncă din primele zile, să nu aibă probleme mai mari și să nu se izoleze", a spus Juncker.

"Cred căm având în vedere gravitatea situației cu care ne confruntăm, că această propunere este destul de modestă, dar dacă am fi scutit multă suferință și am fi salvat multe vieți", a mai spus acesta.

Potrivit listei publicată de Comisia Europeană, cei mai mulți refugiați ar urma să ajungă în Germania (31.443), Franța (24.031) ș Spania (14.931).

 România ar urma să primească 604 imigranți din Italia, 1.951 din Grecia şi 2.091 din Ungaria, din cei 160.000 care vor fi împărțiți în ţările Uniunii Europene, a mai precizat Jean-Claude Juncker.

Jean-Claude Juncker, despre refugiați


Citeşte mai multe despre:   Jean-Claude Juncker,   migranti,   lista