Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Jean-Claude Juncker: Îmi doresc ca România să adere cât mai repede la Spaţiul Schengen pentru că România o merită (VIDEO)

Jean-Claude Juncker: Îmi doresc ca România să adere cât mai repede la Spaţiul Schengen pentru că România o merită (VIDEO)

Un articol de: - 11 Mai 2017, 12:31
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Externe

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat joi, în discursul pe care l-a susținut în Parlamentul de la București că țara noastră trebuie să adere cât mai repede la spațiul Schengen, informează Gândul

"Îmi doresc ca România să adere cât mai repede la Spaţiul Schengen pentru că România o merită", a spus președintele Comisiei Europene, adăugând că  "după sfârşitul acestui mecanism, cooperarea va continua".

Totodată, Juncker a precizat că dezbaterea despre o Europă cu mai multe viteze este o non-dezbatere. 

”Dezbaterea legată de o Europa cu mai multe viteze care se ambalează deseori în această țară este o non-dezbatere. Dezbaterea adevarată e cea a cooperării între națiunile noastre. (...) În Europa, nu există ţări care să valoreze mai mult decât altele, toate naţiunile sunt egale în drepturi şi libertăţi. Nu vor fi ţări care să fie abandonate (...) Viziunea mea asupra Europei este a unei Europe care să avanseze în ansamblul său (...) O Europă a cetăţenilor e o Europă a libertăţilor, a securităţii şi a justiţiei”, a spus șeful executivului european.

Jean Claude Juncker a lăudat progresele făcute de țara noastă în domeniul judiciar și în ceea ce privește lupta anticorupție. 

Jean-Claude Juncker: Îmi doresc ca România să adere cât mai repede la Spaţiul Schengen pentru că România o merită

Juncker, discurs în Parlamentul de la București

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   Jean-Claude Juncker,   Romania,   aderare,   Spaţiul Schengen
 
Loading...