Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost protagonistul unui nou episod JENANT în cadrul unei întrevederi

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost protagonistul unui nou episod JENANT în cadrul unei întrevederi

Un articol de: B1.ro - 18 Dec 2018, 19:46
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost protagonistul unui nou episod JENANT în cadrul unei întrevederi Sursă foto: youtube.com Externe

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost surprins în timp ce a întâmpinat probleme serioase în parcurgerea câtorva trepte ale unei scări dintr-o clădire din Viena, în care avea loc Forumul Africa-Europa, relatează Daily Mail.

Oficialul european a fost fotografiat în timp ce-şi pierdea echilibrul, având nevoie să i se ofere sprijin din partea unor aghiotanţi pentru a-şi putea continua drumul.

Ulterior, preşedintele Comisiei Europene a putut fi văzut într-o stare de spirit foarte bună, bătând palma cu alţi oficiali sau pupându-i şi îmbrăţişându-i. Unul dintre cei cu care a bătut palma fiind prim-ministrul Estoniei, Juri Ratas, iar pe prim-ministrul Croaţiei, Andrej Plenkovic, l-a luat în braţe.

Anterior apăruseră informaţii potrivit cărora Jean-Claude Juncker ar suferi de durere sciatică - o durere ce se întinde de la nivelul şoldului în jos, pe picior.

Însă nu este prima dată când gesturile preşedintelui Comisiei Europene devin subiect de discuţie. În luna iulie, în timpul unui dineu de la Bruxelles, Jean-Claude Juncker a fost văzut împiedicându-se sau clătinându-se până în punctul în care să fie necesar ca unii şefi de stat să-l ţină pe picioare.

Tot în luna iulie, oficialul european a fost catalogat drept un "alcoolic" de către un jurnalist francez care, citând surse anonime a precizat că: "Atunci când un oficial îi aduce un pahar cu apă la un consiliu de miniștri, cu toții știm că este gin".

Iar în luna mai 2017, în timpul unui summit de pace al ONU, Jean-Claude Juncker s-ar fi îmbătat şi s-ar fi lovit de mobilă. În plus, s-ar fi dus la mai mulţi angajaţi pentru a iniţia conversaţii cu ei.

NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Citeşte mai multe despre:   Jean-Claude Juncker,   presedinte,   Comisia Europeana,   episod,   probleme de mers