Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Joe Biden a jurat pe Biblia pe care o are familia sa încă din 1893. A folosit-o la toate evenimentele care i-au marcat cariera politică (VIDEO)

Joe Biden a jurat pe Biblia pe care o are familia sa încă din 1893. A folosit-o la toate evenimentele care i-au marcat cariera politică (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 20 Ian 2021, 18:57
Joe Biden a jurat pe Biblia pe care o are familia sa încă din 1893. A folosit-o la toate evenimentele care i-au marcat cariera politică (VIDEO) Externe

Joe Biden a depus jurământul de învestitură în funcția de președinte al Statelor Unite. El a jurat pe aceeași Biblie a familiei sale, pe care a folosit-o la toate evenimentele importante din viața și cariera sa politică.

 

Povestea Bibliei folosită de Joe Biden la depunerea jurământului

 

CNN notează că familia Biden are Biblia respectivă din 1893. Aceasta are o grosime de aproape 13 centimetri și o cruce celtică pe copertă.
Biden a folosit această Biblie când a depus jurământul de învestire în funcția de vicepreședinte, în 2009 și 2013, dar și în fiecare din cele șapte dăți în care a fost învestit ca senator, începând din 1973. 

În 2009, ceremonia a fost amândată tocmai pentru că Biden nu-și găsea Biblia. 

Beau, fiul lui Biden, care a decedat între timp, în 2015, a folosit și el această Biblie când a fost învestit în funcția de procuror general în Delaware, în 2007. 

„Fiecare zi importantă e aici. De exemplu, de fiecare dată când am fost învestit în vreo funcție, data a fost trecută acolo, este scrisă acolo. Fiul nostru, când a ajuns procuror general... toate zilele importante pentru familia noastră de mult, de foarte de mult (sunt trecute acolo). E o moștenire de familie”, a spus Biden, în decembrie 2020. 

Joe Biden a jurat pe Biblia pe care o are familia sa încă din 1893

În apartamentul morții din Onești a existat un al treilea muncitor. Ce s-a întâmplat cu el

Citeşte mai multe despre:   Joe Biden,   Joe Biden depunere juramant,   Biblie