Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Joel Hardman, agresorul de 22 ani căruia îi place să asculte femeile urinând

Joel Hardman, agresorul de 22 ani căruia îi place să asculte femeile urinând

Unii bărbați fac orice pentru a-și satisface plăcerile sexuale, indiferent cât de ciudați ar părea pentru restul lumii. Printre cei mai ciudați agresori care există, Joel Hardman, studentul în vârstă de 22 de ani întrece orice așteptări, relatează Daily Mail.

Hardman nu visează la nimic altceva, decât la a spionarea femeilor la toaletă, în spații publice. Studentul a explicat în fața judecătorilor că ceea ce face el este pentru gratificația sa personală și sexuală și nu poate ascunde faptul că este incitat de felul cum "femeile urinează".

Pentru a-i fi mai ușor în timp ce spiona tinerele și pentru a nu fi prins ușor tânărul obișnuia să poarte măști de plastic cu chip de femeie. Obsesia lui a mers atât de departe, încât el și-a luat chiar și probe audio.


Foto: dailymail.co.uk

Pe 3 aprilie Joel Hardman a fost zărit într-un mall de către o cumpărătoare care a putut să observe că bărbatul intra la toaleta femeilor cu o mască pe față. Aceasta a raportat cazul unui angajat al mall-ului.

Polițiștii care l-au reținut pe Hardman au descoperit pe telefonul mobil personal al urmăritorului trei poze cu picioarele unor femei în timp ce se aflau pe closet.

"Hardman le-a speriat pe tinerele fete doar ca el să-și satisfacă plăcerile personale. Din fericire paza l-a prins repede și l-a prins la locul faptei", a declarat un sergent din cadrul poliției din Birmingham, John Mawhinney, citat de sursa precizată.

Studentul a primit trei ani de muncă în folosul comunității și a fost trimis la o clinică de reabilitare.

Citeşte mai multe despre:   agresor,   politisti