Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Jurnalistul Sky News continuă să susțină verdicitatea reportajului despre "traficanții" români de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter

Jurnalistul Sky News continuă să susțină verdicitatea reportajului despre "traficanții" români de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter

Un articol de: B1 TV - 11 Aug 2016, 09:21
Jurnalistul Sky News continuă să susțină verdicitatea reportajului despre "traficanții" români de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter Externe

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay continuă să susțină veridicitatea materialului Sky News al cărui realizator este și care prezintă o bandă de așa-ziși traficanți de arme români, în ciuda faptului că autoritățile române dovedesc contrariul. Ramsay a continuat să își apere poziția printr-o serie de mesaje postate pe pagina oficială de Twitter.

"Pentru a clarifica – imaginea de la hotel este echipa Sky News. Nimeni altcineva. Este televiziune. Este o echipă de producţie", a scris Ramsay pe Twitter.

Stuart Ramsay, postare pe Twitter

"Nimeni nu a fost plătit. Armele sunt reale. Povestea este corectă. Sfârşit. România, nu a fost vorba despre tine. Au fost arme", a adăugat el două ore mai târziu.

Stuart Ramsay, postare pe Twitter

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

"România, nu mai provoca discordie, este ridicol. Este foarte plictisitor. Am răspuns la toate întrebările – arestează bandele?", a mai scris jurnalistul după încă o oră.

Stuart Ramsay, postare pe Twitter

Pe de altă parte, intermediarul cu cei doi români așa-ziși traficanți de arme care au participat la filmare a recunoscut că materialul este unul fictiv, că atât el, cât și celălalt bărbat prezent în material, au fost plătiți pentru a realiza reportajul respectiv, dar și că armele prezentate spre vânzare sunt unele de vânătoare, nu militare. (Detalii AICI)

Și Daniel Horodniceanu, șeful DIICOT, a confirmat că reportajul Sky News în care sunt prezentați un grup de așa-ziși traficanți de arme este unul contrafăcut. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   jurnalist,   Sky News,   reportaj