Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Leonardo Drăgușin a trecut într-o nouă etapă a cocursului X-Factor Italia. Acesta și-a adjudecat ultimul loc permanet disponibil în echipa artistului britanic Mika

Leonardo Drăgușin a trecut într-o nouă etapă a cocursului X-Factor Italia. Acesta și-a adjudecat ultimul loc permanet disponibil în echipa artistului britanic Mika

Un articol de: - 12 Oct 2015, 16:16
Leonardo Drăgușin a trecut într-o nouă etapă a cocursului X-Factor Italia. Acesta și-a adjudecat ultimul loc permanet disponibil în echipa artistului britanic Mika Foto: allmusicitalia.it Externe

Tânărul de origine română, născut în Timișoara, Leonardo Drăgușin, care a cucerit Italia la concursul X-Factor din acest an, a câștigat ultimul loc disponibil pentru echipa artistului britanic Mika, în ediția din 8 octombrie.

Astfel, Leonardo și-a adjudecat un loc permanent în echipa lui Mika, care este în categoria Under Man 16 – 24.

"Am fost întotdeauna un dezastru în tot: la muncă, acasă, la şcoală, dar şi cu părinţii, deci pentru mine acest loc înseamnă să fac muzică, lucrul care îmi iese cel mai bine. Dintre toate, este lucrul care oferă cea mai multă fericire oamenilor", a declarat tânărul înainte să urce pe scenă şi să cânte "Stay with me", melodia  cântăreţului britanic Sam Smith.

Când a început să cânte celebra piesă, publicul și juriul au început să aplaude. Printre miile de telespectatori se aflau și colegii săi de la ”Art Voice Academy”, canto din Castelfranco Veneto, unde tânărul a cunoscut o evoluție din puct de vedere muzical în acești ani.

Leonardo are capacitatea să-i emoționeze pe cei care îl ascultă. O posibilă explicație este înclinația naturală spre muzică sau o capacitate deosebită de  a comunica bucurie și tristețe în același timp, potrivit Radio România Actualități.

La audițiile pentru concursul X-Factor Italia, Leonardo Drăgușin a interpretat melodia ”All Of Me” a lui John Legend.

După terminarea audiţiei, juriul a invitat-o pe scenă şi pe mama lui Leonardo, dorind ca aceasta să fie alături de fiul ei în momentul în care tânărul a primit cei patru de «DA», mergând în etapa următoare a concursului. (Detalii aici)

Citeşte mai multe despre:   Italia