Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe CAZ ȘOCANT într-o grădină zoologică din Indianapolis: O leoaică l-a sufocat pe tatăl puilor săi, mușcându-l de gât

CAZ ȘOCANT într-o grădină zoologică din Indianapolis: O leoaică l-a sufocat pe tatăl puilor săi, mușcându-l de gât

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 14:43
CAZ ȘOCANT într-o grădină zoologică din Indianapolis: O leoaică l-a sufocat pe tatăl puilor săi, mușcându-l de gât Externe

O leoaică l-a omorât pe tatăl celor trei pui ai săi, sufocându-și partenerul blocându-și maxilarele în gâtul acestuia într-o grădină zoologică din Indianapolis.

Cazul este șocant și pentru îngrijitori, susținând că nu au observat niciodată până în momentul atacului vreun semn de agresiune între cei doi parteneri, potrivit hotnews.ro.

Leii au fost ținuți împreună la grădina zoologică timp de opt ani și au făcut împreună trei pui în 2015, însă puii nu se aflau în țarc cu cei doi adulți în momentul atacului, gădina zoologică alegând să-i separeu pe masculii tineri la începutul anului curent.

„Aceștia au creat legături puternice cu animalele, astfel încât orice pierdere ne afectează pe toți. Pentru mulți dintre noi, este un alt membru al familiei”, a spus David Hagan, directorul grădinii Zoologice.

Leoaica fusese împrumutată de către Grădina Zoologică din San Diego ca parte unui plan de supraviețuire a speciilor al Asociației grădinilor zoologice și acvariilor.

Citeşte mai multe despre:   Indianapolis