Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Libia: Unul din fiii lui Gaddafi vrea încetarea luptelor. Rebelii au pus mâna pe pistolul colonelului

Libia: Unul din fiii lui Gaddafi vrea încetarea luptelor. Rebelii au pus mâna pe pistolul colonelului

Unul dintre fiii colonelului Muammar Gaddafi vrea oprirea conflictului din Libia. Saadi Gaddafi a precizat că vrea să negocieze un acord de încetare a focului în Libia. Fiul colonelului Gaddafi susține că are un mandat în acest sens din partea autorităților de la Tripoli. Saadi Gaddafi a menționat în corepondența prin e-mail cu jurnaliștii postului CNN că vrea să discute cu reprezentanții Statelor Unite și ai NATO pentru a evita o baie de sânge în Libia.

Saadi Gaddafi este unul dintre cei trei fii ai lui Muammar Gaddafi, a cărui arestare fusese anunţată de rebelii libieni duminică. Consiliul Naţional de Tranziţie libian nu a făcut încă nici un comentariu în legătură cu situaţia lui Saadi Gaddafi sau oferta de negociere a acestuia.Rebelii continuă lupta și mențin recompensa pusă pe capul colonelului Gaddafi în valoare de 1,7 milioane de dolari.

Între timp haosul din Libia continuă. După ce rebelii au luat cu asalt și au devastat complexul fortificat al liderului din Tripoli, pe Internet circulă imagini cu ceea ce pare a fi arma de foc a colonelului Muammar Gaddafi. Este vorba de un pistol aurit şi decorat cu diamante, care are gravat un armăsar, unul dintre simbolurile tradiţiei libiene.

Rebelii libieni au intrat marţi în complexul fortificat din capitala Libiei, după lupte violente cu forțele pro-guvernamentale din Tripoli.Unul dintre participanții la asalt a arătat jurnaliștilor cu mândrie că a luat ca suvenir, chipiul şi colierul dictatorului.

Libia: Rebelii au pus mâna pe relicvele lui Gaddafi
Embed:

 
Libia: Rebelii cară armele din reședința lui Gaddafi
Embed:
Citeşte mai multe despre:   pistol,   arme