Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Lidera extremei drepte franceze, Marine le Pen: Germania deschide frontierele pentru mii de imigranți și refugiați pentru că are nevoie de "sclavi"

Lidera extremei drepte franceze, Marine le Pen: Germania deschide frontierele pentru mii de imigranți și refugiați pentru că are nevoie de "sclavi"

Un articol de: - 07 Sep 2015, 11:49
Foto: librered.net Externe

Germania primește imigranți și refugiați pentru că vrea să reducă salariile și să angajeze “sclavi”, este de părere lidera extremei drepte franceze, Marine Le Pen, relatează Reuters.

"Germania gândeşte probabil că populaţia sa este muribundă şi încearcă să reducă salariile continuând să recruteze sclavi prin intermediul imigraţiei în masă", a declarat Marine Le Pen.

Potrivit unui sondaj dat publicității duminică, francezii se opun măsurilor pentru acordarea statutului de refugiat, chiar și în cazul sirienilor care fug de războiul civil.

Aceasta susține că Germania își impune politica privind imigranția la nivelul Uniunii Europene, obligând astfel și alte state să accepte sute de mii de solicitanți de azil.

"Germania încearcă nu doar să ne conducă economia, vrea să ne forţeze să acceptăm sute de mii de solicitanţi de azil", a spus ea

Aceasta a adăugat căFranţa nu are mijloacele sau dorinţa de a-şi deschide porţile "nenorocirii acestei lumi".

Și fostul președinte Nicolas Sarkozy că Europa nu va putea face față fluxului de imigranți și a cerut crearea unor zone de triaj înaiinte ca aceștia să intre în spațiul Schengen.

Citeşte mai multe despre:   Marine Le Pen,   Franta,   imigranti,   Germania,   salarii,   Uniunea Europeana
Loading...