Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat: Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci (VIDEO)

Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat: Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci (VIDEO)

Un articol de: - 02 Iun 2017, 11:25
Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat:  Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci (VIDEO) Foto: libertatea.ro Externe

Președintele rus, Vladimir Putin i-a povestit regizorului american Oliver Stone cum a supraviețuit tentativelor de asasinat pe care le-a întâmpinat.

Întrebat de cineastul american pe această temă, liderul de la Kremlin a răspuns cu un proverb:  "Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci!", informează Știrile Pro TV.

Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat: Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci

După ce regizorul american a comparat tentativele de asasinat cu cele 50 pe care Fidel Castro le-a întâmpinat, Putin a dezvăluit că cel mai bine e ca un lider să se ocupe personal de securitatea sa .

"Am vorbit cu Castro despre asta. Mi-a spus 'Vrei să știi de ce sunt încă în viață?'. I-am răspuns 'De ce'? 'Pentru că personal mă ocup de securitatea mea', a răspuns el", a povestit Putin. 

"Îmi fac munca, agenții de securitate își fac și ei treaba. Am încredere în ei. Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci", a mai spus acesta. 

Interviul realizat de regizorul american, Oliver Stone face parte dintr-un documentar desprea liderul rus, intitulat The Putin Interviews" și va fi difuzat pe postul american Showtime, de pe 12 iunie.

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin