Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Marea Britanie schimbă radical sistemul de primire a migranților: Ce criterii trebuie să îndeplinești să fii primit în Regat

Marea Britanie schimbă radical sistemul de primire a migranților: Ce criterii trebuie să îndeplinești să fii primit în Regat

Un articol de: B1.ro - 12 Iul 2018, 20:28
Externe

Premierul britanic Theresa May a anunțat că Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere ca urmare a finalizării procesului de Brexit și nu va mai accepta de atunci migrația masivă a forței de muncă din Europa, ci doar persoane care vin cu calificări înalte.

"Oamenii nu vor mai putea veni aici din Europa pentru şansa de a găsi un loc de muncă. Vom primi întotdeauna profesioniştii calificaţi care ajută ţara noastră să prospere, de la medici la asistenţi medicali, la ingineri şi antreprenori, dar, pentru prima dată în decenii, vom avea control deplin asupra frontierelor noastre. Şi va fi Marea Britanie, nu Bruxellesul, cea care va decide cine ar trebui primit să trăiască şi să lucreze aici", a afirmat Theresa May.

"Vom avea politici comerciale total independente, vom avea propriul nostru loc în Organizaţia Mondială a Comerţului şi capacitatea de a stabili taxe comerciale şi de a semna acorduri cu oricine vrem. Produsele şi serviciile britanice sunt foarte solicitate pe plan internaţional, astfel că nu este nicio surpriză că sunt ţări care stau la rând pentru a semna acorduri cu noi după ce ieşim din UE. Avem discuţii foarte bune cu ţări cu care am vrea să semnăm acorduri comerciale, inclusiv cu Statele Unite, astfel că voi discuta aceste lucruri cu preşedintele Donald Trump în cursul vizitei în Marea Britanie", a adăugat premierul britanic.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   Theresa May
 
 
 
Loading...