Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Londra: Femeile musulmane şi homosexualii, ţinta atacurilor extremiştilor islamici

Londra: Femeile musulmane şi homosexualii, ţinta atacurilor extremiştilor islamici

Numeroase femei musulmane care nu poartă văluri au fost ameninţate cu moartea de grupuri extremiste isalmice care vor să impună legea shariei în Marea Britanie.

Alte ținte ale extremiștilor talibani au fost homosexualii, potrivit polițiștilor londonezi.

Acești au lipit afișe pe stâlpii și pe zidurile clădirilor din oraș, care conțineau mesaje precum: ”Zonă fără homosexuali. Pedeapsa lui Allah va fi cu adevărat aspră”.

Potrivit publicaţiei Sundai Times, talibanii musulmanii extemişti s-ar afla în spatele unor atacuri care sunt în prezent anchetate de poliţie.

O femeie asiatică, angajată a unei farmacii londoneze, a fost avertizată să se îmbrace mai „modest” şi să poarte văl, fiind anunţată că, în caz contrar, magazinul va fi boicotat.

După ce aceasta a anunţat presa de abuzul la care a fost supusă, un bărbat a intrat în farmacie şi i-a spus: „Dacă vei continua să face asemenea lucruri, te vom ucide”.

 Ghaffar Hussain, unul dintre musulmanii anti-extremişti care lucrează pentru fundaţia Quillian a declarat pentru Sunday Times că aceste abuzuri vin din partea „bătăuşilor talibani”.

„Această minoritate crede că are dreptul să impună propria interpretare extremistă asupra Islamului îm faţa celorlalţi”, a declarat Hussain.

Citeşte mai multe despre:   talibani,   homosexuali,   musulmani,   atac,   Londra