Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Macron, după discuția cu Putin: Franța dorește întărirea parteneriatului cu Moscova în lupta împotriva terorismului

Macron, după discuția cu Putin: Franța dorește întărirea parteneriatului cu Moscova în lupta împotriva terorismului

Un articol de: - 29 Mai 2017, 21:20
Macron, după discuția cu Putin: Franța dorește întărirea parteneriatului cu Moscova în lupta împotriva terorismului Externe

Vladimir Putin a fost primit la Palatul Versailles de noul președinte al Franței, Emmanuel Macron, vizita președintelui rus fiind ocazionată de celebrarea a 300 de ani de relaţii diplomatice franco-ruse. După întâlnire, Macron a declarat că Parisul dorește o consolidare a parteneriatului cu Rusia în lupta împotriva terorismului.

”Prioritatea noastra absoluta este lupta impotriva terorismului (....) este firul conducator al actiunii noastre in Siria in in aceasta privinta doresc, dincolo de munca pe care o efectuam in cadrul coalitiei, sa ne putem intari parteneriatul cu Rusia”, a declarat Emmanuel Macron, citat de AFP.

Președintele Franței a insistat că folosirea armelor chimice este absolut inacceptabilă și o astfel de acțiune va atrage o ripostă imediată: ”O linie rosie este foarte clara din partea noastra - folosirea armelor chimice, indiferent de catre cine. Orice folosire a armelor chimice va face obiectul represaliilor si al unei riposte imediate, in orice caz din partea francezilor”.

Citeşte mai multe despre:   Vladimir Putin,   parteneriat,   Rusia,   Siria