Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Macron și soția vor veni la București! Programul primelor Doamne (Parodie pe surse...)

Macron și soția vor veni la București! Programul primelor Doamne (Parodie pe surse...)

Un articol de: - 10 Mai 2017, 16:18
Macron și soția vor veni la București! Programul primelor Doamne (Parodie pe surse...) Externe

Național publică o parodie "pe surse și sifoane de la Elysee" în care detaliază programul vizitei pe care cuplul prezidențial francez o va face la București. Nu contează când, ci cum! Iată câteva detalii.   

Dimineața. Brigitte va avea o întâlnire cu prima doamna a României. Le President Macron nu va participa, fiindcă Brigitte nu-i permite să discute cu minorele în sandale. După ce Brigitte îi va mărturisi doamnei Iohannis că, din cauza ultimei colecții de pantofiori Gucci, a făcut bătături la piciorul de lemn, își va ruga amfitrioana să-i recomande un pădurar, care să-i regleze pedichiura. Se va apela imediat la cel mai cunoscut expert în domeniu. Domnul Silviu Prigoană. Fiind galant, Prigoană îi va împrumuta piciorul său de frasin. (...)

Orele amiezii. După somnul de frumusețe, diva Brigitte Macron va pleca, pe urmele Brigittei Bardot, să protejeze animalele din România. Își va dona pielea de pe gât unui pui de găină, ca să se ducă puiul la primul rendez-vous. Transplantul de epidermă și puf va avea loc la prestigiosul Centru de Cercetări de la Crevedia.

Seara. Tefeleii din Centrul Vechi vor avea o surpriză. Îi va vizita prima doamna a Franței și ei își vor închipui – nici nu-i greu, ținând cont ce fumează tefeleii- că e Halloween. Pe urmă, Brigitte va merge la culcare. (...) Brigitte va avea de ales între două reședințe. Își va putea caza ecorseul în copârșeul de la Muzeul Antipa sau va dormi în apartamentul (situat vizavi de Cercul Militar și aflat, azi, în proprietatea Statului) unui chansonetist de pe vremea ei. Gică Petrescu.

 

Citeşte mai multe despre:   Franta\,   Stiri Bucuresti