Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe MAE reacționează, după mai bine de 24 de ore, la postarea controversată a Ambasadei Rusiei: ”Dezaprobăm prezentarea trunchiată și lipsită de precizie istorică”

MAE reacționează, după mai bine de 24 de ore, la postarea controversată a Ambasadei Rusiei: ”Dezaprobăm prezentarea trunchiată și lipsită de precizie istorică”

Un articol de: Redacția B1.ro - 29 Iun 2019, 15:47
MAE reacționează, după mai bine de 24 de ore, la postarea controversată a Ambasadei Rusiei: ”Dezaprobăm prezentarea trunchiată și lipsită de precizie istorică” Externe

Ministerul român al Afacerilor Externe a reacționat, la mai bine de 24 de ore, la postarea controversată de pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei la București. 

ȘOC LA PRO TV! FANII LUI CABRAL SUNT ÎN LACRIMI! "S-A SINUCIS CU O STICLĂ!" IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Reprezentanții Ambasadei au publicat vineri un mesaj în care au încercat să justifice anexarea Basarabiei și au susținut că autoritățile române au aplicat tratamente violente împotriva basarabenilor. Acești au precizat inclusiv că „amintirile martorilor oculari și numeroasele fotografii care s-au păstrat de atunci arată că trupele sovietice au fost întâmpinate de populația locală cu bucurie și chiar exultare”. (Detalii AICI)

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

În acest context, MAE a transmis sâmbătă, într-un comunicat de presă, că ”prezentarea trunchiată și lipsită de precizie istorică” făcută de reprezentanța diplomatică și a catalogat această atitudine drept ”neconstructivă”. 

”Ministerul Afacerilor Externe dezaprobă prezentarea trunchiată și lipsită de precizie istorică făcută de Ambasada Federației Ruse în România pe pagina sa oficială de Facebook privind ultimatumul sovietic din 1940 și evenimentele care i-au urmat.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Continuarea promovării de către misiunea Federației Ruse a “episoadelor istorice” este una neconstructivă, care nu ajută la construirea unei relații pragmatice bazată pe respect reciproc.

Reiterăm și pe această cale poziția MAE conform căreia trecutul relațiilor dintre România și Federația Rusă nu trebuie să facă loc unor speculații și opinii nefundamentate. În acest sens, reamintim că Ministerul Afacerilor Externe a evocat constant importanța Comisiei comune româno-ruse de istorici, care este în măsură și are ca obiectiv să analizeze istoria relațiilor dintre România și Federația Rusă.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Continuarea lucrărilor acestei Comisii ar putea ajuta Ambasada Federației Ruse să-și actualizeze cunoștințele istorice și să aibă intervenții constructive”, se arată în precizările MAE


 

Citeşte mai multe despre:   MAE,   Ambasada Rusiei