Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Mai multe televiziuni din SUA au câştigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

Mai multe televiziuni din SUA au câştigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

Mai multe televiziuni din SUA au câștigat în instanță un important proces cu un site care difuza programele acestora, fără niciun drept de difuzare.

Site-ul FilmOn permite utilizatorilor să urmărească live programele mai multor televiziuni locale și naționale.

Twenty-First Century Fox Inc, Walt Disney Co’s ABC și alte rețele de televiziune au dat în judecată FilmOn, în luna mai, susținând că serviciul nu plătește nicio taxă pentru drepturile de difuzare ale conținutului disponibil pe site.

“Rețelele de televiziune au toate șansele să câștige definitiv această speță în care FilmOn este acuzat că încalcă drepturile de copyright asupra programelor TV”, a spus judecătorul Rosemary Collyer din Washington.

FilmOn a fost dat în judecată și în California de câteva rețele de televiziune, printre care CBS Corp și Comcast Corp’s NBC.

Judecătorul federal a luat decizia să închidă temporar un serviciu de televiziune online până când un alt proces va rezolva definitiv această problemă, scrie Reuters.

Serviciile precum FilmOn sunt o amenințare la modelul de televiziune tradițional american.Citeşte mai multe despre:   site,   proces