Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Maia Sandu, la evenimentul PPE: ”UE înseamnă pentru noi o familie din care vrem să facem parte. Să ieșim la vot, să o protejăm de corupți, extremiști, populiști și demagogi”

Maia Sandu, la evenimentul PPE: ”UE înseamnă pentru noi o familie din care vrem să facem parte. Să ieșim la vot, să o protejăm de corupți, extremiști, populiști și demagogi”

Un articol de: Redacția B1.ro - 25 Mai 2019, 18:05
Foto: Maia Sandu / Facebook Externe

Maia Sandu, co-președinta blocului ACUM din Republica Moldova, a explicat că, deși nu este parte a blocului comunitar, micuțul stat de peste Prut văd Uniunea Europeană precum o familie din care ar vrea să facă parte și care are nevoie, duminică, să fie protejată de „corupți, extremiști, populiști și demagogi”, potrivit deschide.md.

„Chiar dacă Republica Moldova nu este încă parte a familiei europene, de fiecare dată, când ne confruntăm cu probleme serioase, cerem ajutorul UE: când ne sunt încălcate drepturile și libertățile, când avem nevoie de sfaturi, când nu ne ajung bani ca să supraviețuim, când avem nevoie de investiții în economie. Uniunea Europeană înseamnă pentru noi o familie din care vrem să facem parte. O familie care asigură bunăstare, menține pacea, te ghidează când ești pe cale să comiți abateri, respectă libertatea și drepturile fiecărui om, promovează toleranța și încurajează dezvoltarea fiecăruia, așa încât să trăim cu toții bine și în siguranță. Duminică Uniunea Europeană are nevoie de noi, de cei care dețin cetățenia UE. Să ieșim la vot, să o protejăm de corupți, extremiști, populiști și demagogi!”, a scris Maia Sandu, după ce a participat la München, la evenimentul de încheiere a campaniei Partidului Popular European pentru europarlamentare.

Citeşte mai multe despre:   Maia Sandu,   Republica Moldova