Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Maratonist în bulă gonflabilă, salvat din largul Atlanticului de Paza de Coastă din Florida (VIDEO)

Maratonist în bulă gonflabilă, salvat din largul Atlanticului de Paza de Coastă din Florida (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Oct 2014, 19:44
Maratonist în bulă gonflabilă, salvat din largul Atlanticului de Paza de Coastă din Florida (VIDEO) Foto: wsvn.com Externe

Un maratonist în bulă gonflabilă a fost salvat din largul Atlanticului de Paza de Coastă din Florida. Bărbatul avea de gând să traverseze distanţa cuprinsă între Miami şi Bahamas în interiorul unei sfere pline cu aer. La aproximativ 130 de kilometri de linia de start, temerarul a fost răpus de oboseală şi a cerut ajutorul echipajelor de urgenţă.

Ofiţerii pazei de coastă din Florida au făcut ochii mari când au fost trimişi la peste 100 de kilometri în largul Oceanului pentru a salva un om dintr-o. bulă gonflabilă. Însă nu era vorba de un banc, ci de un bărbat pe jumătate mort de epuizare. Reza Baluchi şi-a făcut un scop în viaţă din a alerga în interiorul unei sfere cu aer pentru pacea mondială.

”Rezo va încerca să traverseze peste 3.500 de mile de apă şi junglă, între Miami şi Bahamas, într-o bulă gonflabilă. Până la şi de-alungul Puerto Rico. Ulterior se va întoarce pe apă pentru cursa finală spre Miami”, era proiectul iniţial, însă cursa s-a dovedit a fi o muncă de Sisif, la care maratonistul a renunţat destul de repede.

Bărbatul a fost transportat cu elicopterul înapoi la linia de start pentru a primi îngrijiri medicale.

Reza Baluchi, maraton în bulă gonflabilă


Citeşte mai multe despre:   Florida