Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Marea Britanie: Un român s-a plâns instanței că mai are doar un an de trăit, ca să scape de pușcărie. Judecătorul n-a fost impresionat...

Marea Britanie: Un român s-a plâns instanței că mai are doar un an de trăit, ca să scape de pușcărie. Judecătorul n-a fost impresionat...

Un articol de: B1.ro - 28 Noi 2018, 10:57
Marea Britanie: Un român s-a plâns instanței că mai are doar un an de trăit, ca să scape de pușcărie. Judecătorul n-a fost impresionat... Externe

Vasile Mărgineanu, un român judecat în Marea Britanie pentru agresiune și sechestrare de persoane, s-a plâns judecătorului că suferă de cancer de colon în fază terminală și că mai are un an de trăit. El a încercat astfel să scape de pușcărie, dar instanța n-a fost prea impresionată, așa că l-a condamnat la 7 ani de închisoare.

Românul a recunoscut că și-a atacat iubita și pe cel despre care credea că este amantul acesteia, informează westerntelegraph.co.uk.

El a intrat în camera femeii înarmat cu un cuțit, a spus că vrea să-i omoare pe amândoi, i-a bătut, iar pe ea a tăiat-o cu cuțitul. La un moment dat, ea a reușit să scape, dar agresorul a prins-o și a târât-o înapoi în cameră, unde a continuat să o bată. Conflictul s-a încheiat după ce un alt român a sunat la poliție.

Anchetatorii britanici au descoperit că Mărgineanu fusese condamnat și în România pentru tentativă de omor, jaf și furt agravat.

Judecătorul n-a fost deloc impresionat de spusele bărbatului și l-a condamnat la 7 ani de închisoare. Totuși, individul urmează să fie expuzat în România în timpul executării pedepsei și autoritățile române vor decide dacă și când acesta poate fi eliberat condiționat.
 

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   Vasile Margineanu