Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Marea Britanie: Theresa May, confirmată drept noul lider al Partidului Conservator. ”Brexit înseamnă Brexit și vom face din el un succes”

Marea Britanie: Theresa May, confirmată drept noul lider al Partidului Conservator. ”Brexit înseamnă Brexit și vom face din el un succes”

Un articol de: - 11 Iul 2016, 21:59
Marea Britanie: Theresa May, confirmată drept noul lider al Partidului Conservator. ”Brexit înseamnă Brexit și vom face din el un succes” Foto:telegraph.co.uk Externe

Alegerea Theresei May ca președinte al Partidului Conservator a fost confirmată de Comitetul electoral al formațiunii politice. Cel mai probabil, May îl va înlocui pe David Cameron și la conducerea Guvernului. Aceasta s-a declarat ”onorată și emoționată” și s-a angajat să transforme procesul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană într-un succes.

May a susținut că și-a bazat campania din cursa internă a partidului pe "nevoia de a negocia cel mai bun acord pentru Marea Britanie, care va ieși din UE, și de a stabili un nou rol pentru țară în lume".

Potrivit Reuters, ea a mai afirmat că ”Brexit înseamnă Brexit și vom face din el un succes”, deși, în timpul campaniei ce a precedat referendumul, ea a făcut parte din echipa care s-a opus Brexit-ului.

Marea Britanie "are nevoie de o viziune care să lucreze pentru fiecare dintre noi”, a susținut Theresa May, dat fiind că referendumul a evidențiat diviziunile sociale, economice și politice.

"Trebuie să unim ţara noastră şi trebuie să avem o nouă viziune puternică privind viitorul ţării, o perspectivă care să nu le fie favorabilă doar celor puţini privilegiaţi, ci care să funcţioneze pentru noi toţi. Pentru că urmează să le oferim oamenilor mai mult control asupra vieţilor proprii. În acest mod, împreună, vom construi o Mare Britanie mai bună", a insistat May, citată de The Guardian.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   Theresa May,   Partidul Conservator,   Brexit