Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Doi marinari români, BLOCAȚI într-un port din Libia

Doi marinari români, BLOCAȚI într-un port din Libia

Un articol de: B1.ro - 12 Noi 2018, 23:23
Doi marinari români, BLOCAȚI într-un port din Libia Externe

Doi marinari români sunt blocaţi la bordul unei nave în Libia, deoarece la bordul ambarcaţiunii se află şi 90 de emigranţi.

„Nava a primit un apel/solicitare de la centrul de căutare şi salvare din Italia să se apropie de o ambarcaţiune probabil suspectă din zona lor de navigaţie. Era o ambarcaţiune care încerca să ajungă în Italia cu 90 de emigranţi. Aceştia au urcat pe nava Nivin care se îndrepta către Libia. Când şi-au dat seama că sunt în Libia, şi nu în Italia, emigranţii au început să devină agresivi”, potrivit unui comunicat al Sindicatul Liber al Navigatorilor.

Sindicatul Liber al Navigatorilor a afirmat că printre membrii echipajului sunt şi doi ofiţeri români, plecaţi din Constanţa.

„Cei doi sunt blocaţi practic la bord. Am apelat la Ministerul Afacerilor Externe care, prin autoritatea pe care o are, să încerce să îi repatrieze pe cei doi navigatori români din Libia. Cei doi navigatori au ajuns practic – fără voia lor - într-o situaţie aproape fără ieşire”, se mai precizează în comunicat, scrie news.ro.

Citeşte mai multe despre:   Libia