Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Marine Le Pen atacă ţara noastră la Comisia Europeană: Ce măsuri veți lua pentru a combate mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România?

Marine Le Pen atacă ţara noastră la Comisia Europeană: Ce măsuri veți lua pentru a combate mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România?

Un articol de: - 03 Dec 2014, 13:32
Marine Le Pen atacă ţara noastră la Comisia Europeană: Ce măsuri veți lua pentru a combate mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România? Externe

Marine Le Pen a fost realeasă duminică preşedinte al Frontului Naţional cu 100 la sută din voturile exprimate, în urma unui vot prin corespondenţă ale cărui rezultate au fost anunţate în timpul Congresului partidului francez de extremă-dreapta.

Marine Le Pen, în vârstă de 46 de ani, începe astfel un al doilea mandat la conducerea partidului fondat în 1972 de tatăl ei, Jean-Marie Le Pen, în vârstă de 86 de ani.

Dușman declarat al imigrației, euroaleasa este recunoscută prin pozițiile dure pe care le-a avut la adresa românilor. De data acesta, Le Pen a formulat o adresă către Comisia Europeană, în care cere explicații cu privire la măsurile pe care forul european intenționează să le ia pentru a combate „mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România”.

Întrebarea președintei Frontului Național, publicată de paginaeuropeana.ro.

Conform ultimului raport anual publicat de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor din România, mai mult de 60% din achizițiile publice au fost contestate. Având în vedere cele de mai sus, s-ar părea că achizițiile publice din România sunt pline de anomalii și nereguli. În 2013, mai mult de 40% din reclamații au vizat proiecte finanțate din fonduri UE. Aceste cifre sunt semnificative. România a aderat la Uniunea urmă cu șapte ani.

În opinia Comisiei, au avut succes sistemele implementate, cum ar fi Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) în rezolvarea acestor probleme?
   
Ce măsuri intenționează să ia Comisia pentru a combate mai eficient corupția, frauda, anomaliile și neregulile din România?
”.

Citeşte mai multe despre:   Marine Le Pen,   Comisia Europeana,   coruptie