Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, despre scandalul mașinilor dotate cu software care permite păcălirea testelor de poluare: Îmi cer scuze pentru comportamentul companiei (VIDEO)

Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, despre scandalul mașinilor dotate cu software care permite păcălirea testelor de poluare: Îmi cer scuze pentru comportamentul companiei (VIDEO)

Un articol de: - 23 Sep 2015, 12:55
Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, despre scandalul mașinilor dotate cu software care permite păcălirea testelor de poluare: Îmi cer scuze pentru comportamentul companiei (VIDEO) Foto: sueddeutsche.de Externe

Martin Winterkorn, directorul Volkswagen, și-a cerut scuze pentru greșelile făcute de compania pe care o administrează de 8 ani.
Volkswagen a recunoscut că 11 milioane de mașini livrate în toată lumea sunt dotate cu un software care permite păcălirea testelor legate de poluare. 

„Îmi pare nespus de rău că am înşelat încrederea. Îmi cer scuze în toate modurile posibile de la clienţi, autorităţi şi de la întreaga opinie publică pentru comportamentul nostru greşit”, a declarat Winterkorn.

Printre atribuțiile lui Winterkorn se numără și responsabilitatea pentru strategia produselor. Acest lucru îl plasează pe șeful Wolkswagen în centrul scandalului în care este implicat gigantul auto german.

Totuși, este posibil ca Martin Winterkorn să părăsească funcția de CEO a Volkswagen, iar posibilii înlocuitori sunt Marrhias Mueller, șeful diviziei Porsche, și Herbert Diess, venit recent în grup de la BMW.

Scandalul provocat de corectitudinea testelor privind emisiile poluante pentru trei modele Volkswagen ia aploare. Măsură în care este implicat grupul auto german, care a recunoscut că a trişat la verificările din Statele Unite, a fost extinsă și în Correa de Sud, dar și în Europa. (Detalii aici)

Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, își cere scuze pentru comportamentul companiei


Citeşte mai multe despre:   scuze