Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Mărturisiri din infern: O americancă avertizează tinerele cu privire la injecțiile de mărire a posteriorului. Află de ce

Mărturisiri din infern: O americancă avertizează tinerele cu privire la injecțiile de mărire a posteriorului. Află de ce

O americancă avertizează tinerele din toată lumea în legătură cu metodele ilegale de mărire a posteriorului, după ce a cheltuit aproape 10.000 de lire pentru a avea un fund uriaș și regretă acum acest lucru.

Vanity Wonder a vorbit deschis despre această procedură, în cadrul unei emisiuni televizate, precizând că la început nu știa nimic despre ceea ce îi este injectat, scrie The Sun.

„Primele două dăți am primit câte 9 injecții în fiecare parte, după care am primit câte 120. Doar îngrozitor, îmi amoțeau picioarele. Substanța curge după ce este injectată, așa că izolau cu lipici zona”, a declarat americanca, mamă a doi copii.
Aceasta recunoaște că la început nu a fost încântată de idee, însă a fost influențată de faptul că multe dintre prietenele ei apelaseră la această procedură.

„Devenise o competiție înpotriva celorlalte femei, multe dintre noi apelau la această metodă pentru că voiau să arate mai bine decât o altă persoană. Devenise o obsesie, o dependență, dar la un moment dar am făcut o infecție și am rămas cu multe gâlci pe fund. Nu am vrut să fie atât de mare, însă am încercat să îi dau o formă cât de cât normală”, a mai spus Vanity.