Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Măsuri extreme luate de burlăcițe: Cumpără teste de sarcină pozitive pentru a fi cerute în căsătorie (FOTO)

Măsuri extreme luate de burlăcițe: Cumpără teste de sarcină pozitive pentru a fi cerute în căsătorie (FOTO)

Tinerele fete care se tem că nu vor mai fic erute în căsătorie recurg la măsuri extreme. Ele cumpără teste de sarcină pozitive pentru a-și asigura inelul mult dorit, relatează Huffington Post.

Cum tot mai multe femei se tem că vor fi lăsate baltă în fața altarului, site-ul Craigslist a scos la vânzare mai multe teste de sarcină pozitive. Acesta sunt disponibile online pentru 25 dolari bucata.

Și nu sunt puține femeile care își vând testele de sarcină pentru această sumă, unele acceptând chiar și cu câțiva dolari mai puțin.

Ideea i-a venit unei mame din New Jersey care a scris utilizatoarelor Craigslist: Vrei ca iubitul tău să te ceară, în sfârşit, în căsătorie?”, iar apoi le-a oferit soluția: testul de sarcină.

Cele care îşi manifestă intenţia de a cumpăra un astfel de test îşi motivează cererea, invocând diverse motive. Astfel, o femeie din Los Angeles susţine că are nevoie de un test ca acesta pentru a realiza o campanie anti sex neprotejat, în timp ce o cumpărătoare din Dallas vrea să se răzbune pe soţul care a înşelat-o, folosindu-se de acest mic pretext.


Foto: huffingtonpost.com