Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Medic din Munchen: Imigranții au înjunghiat cadre medicale și aruncă în noi cu urină amenințând că ne îmbolnăvesc de sifilis. Autoritățile nu au luat nicio măsură (VIDEO)

Medic din Munchen: Imigranții au înjunghiat cadre medicale și aruncă în noi cu urină amenințând că ne îmbolnăvesc de sifilis. Autoritățile nu au luat nicio măsură (VIDEO)

Un articol de: - 12 Oct 2015, 18:40
Medic din Munchen: Imigranții au înjunghiat cadre medicale și aruncă în noi cu urină amenințând că ne îmbolnăvesc de sifilis. Autoritățile nu au luat nicio măsură (VIDEO) Externe

Imigranții au luat cu asalt spitalele din Munchen. Un medic afirmă că imigranții îi agresează pe medici, aruncă cu urină în personalul medical și amenință că îi îmbolnăvesc cu sifilis, iar autoritățile și mass-media nu iau măsuri și nici nu vor să discute subiectul.

Un doctor anestezist, originar din Cehia, a mers împreună cu mai mulți colegi să lucreze într-un spital din Munchen invadat de musulamani. Un coleg al său a fost înjunghiat de aceștia. Nu a existat nici o arestare, nici o relatare în media, spune acesta.

"Musulmanii refuză tratamentul din partea medicilor femei. Mulți dintre imigranți suferă de boli ca SIDA, sifilis, TBC, dar și alte boli exotice necunoscute în Europa", mărturisește acesta, scrie pe blogul Pamelei Geller, colaboratoare la mai multe medii conservatoare din Statele Unite.

Germania s-ar mai confrunta și cu abandonul de copii ai imigranților. Mai mult, una din 10 femeie refugiate în această țară este deja însărcinată.

În aceste condiții, medicul ceh spune că se gândește serios să se întoarcă acasă, chiar și pe un salariu redus la jumătate.

Mărturia unui medic privind ororile cu care se confruntă spitalele din Munchen din cauza imigranților

Citeşte mai multe despre:   medic,   refugiati,   imigranti