Meghan Markle și Prințul Harry, la un pas să fie excluși de Casa Regală Britanică. Dezvăluiri fără precedent din ‘spatele scenei’

Meghan Markle și Prințul Harry, la un pas să fie excluși de Casa Regală Britanică. Dezvăluiri fără precedent din 'spatele scenei'
Foto: NDTV.com

Ducesa de Sussex și Prințul Harry au fost protagoniștii unui documentar al postuluid e televiziune ITV, despre viața lor.

Meghan Marklea povestit despre noua sa viață, despre schimbările survenite odată cu mutarea la Palat și despre rolul de mamă.

DISPERARE PENTRU ANDREEA BĂLĂN! HACKERII I-AU FURAT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII! DOAMNE, CE RUȘINE

„Uite, orice femeie, în special atunci când este însărcinată, este într-adevăr vulnerabilă aşa că devine foarte solicitant, iar apoi, la fel după ce apare nou-născutul, ştii?”, i-a spus ducesa jurnalistului Tom Bradby, potrivit Agerpres.

„În mod special ca femeie, nu este uşor. Iar toate astea se întâmplă când încerci să fii proaspătă mamă sau tânără căsătorită (…)Şi de asemenea, mulţumesc pentru întrebare pentru că nu mulţi oameni m-au întrebat dacă sunt bine. Dar este un lucru foarte real care se întâmplă în spatele scenei”, a adăugat aceasta.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

La rândul său, Harry a povestit că-l apasă îndatoririle de membru al Casei Regale Britanice, dar mai ales moartea mamei sale, Prințesa Diana.

„Probabil este ca o rană care mă macină, cred”, a spus prinţul.

REVOLTĂTOR! NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI PE CE A CHELTUIT ANAMARIA PRODAN O AVERE! REGHECAMPF NICI MĂCAR NU A VRUT SĂ O VADĂ…(GALERIE FOTO)

„Cred că a face parte din această familie, în acest rol, în această slujbă… de fiecare dată când văd o cameră de luat vederi, de fiecare dată când aud un clic, de fiecare dată când văd lumina unui bliţ, îmi aduce aminte de acel moment, aşa că din acest punct de vedere este cea mai dureroasă reamintire a vieţii ei, în loc să fie cea mai bună”, a mai spus acesta.

Declarațiile sincere ale acestora par să o fi deranjat pe Regina Elisabeta, care e în contradicție cu cei doi de mai mult timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe