Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Melania refuză mereu să fie ținută de mână în public de Donald Trump. Cum explică un expert acest lucru (VIDEO)

Melania refuză mereu să fie ținută de mână în public de Donald Trump. Cum explică un expert acest lucru (VIDEO)

Un articol de: - 28 Mai 2017, 13:30
Melania refuză mereu să fie ținută de mână în public de Donald Trump. Cum explică un expert acest lucru (VIDEO) foto: Youtube Externe

Melania și Donald Trump nu prea obișnuiesc să se țină de mână în public și acest lucru a fost observat de toată lumea încă de la primele apariții împreună.

Cei doi au apărut în ultima perioadă în niște filmulețe care au stârnit amuzamentul tuturor. Liderul american a încercat să-și ia de mână soția, dar aceasta nici nu a vrut să audă așa ceva.

Un expert în interpretarea limbajului corporal, Patti Wood, a spus că Melania este deranjată de comportamentul soțului său și a explicat de ce a refuzat de atâtea ori să fie ținută de mână. Acesta susține că gesturile nepoliticoase pe care le face Trump în public, cum ar fi țintutul ușii, deschisul portierii sau faptul că merge mereu înainte, o determină pe Melania să fie destul de reticentă în afișarea cu el într-o ipostază de genul.

Donald Trump face ce face de obicei, merge în fața ei. Acest gest nepoliticos pe care președintele îl face mai mereu în public o deranjează pe aceasta, gândindu-se că o pune într-o lumină proastă. Trump nu dă senzația că între cei doi există egalitate și nici că sunt uniți ca și cuplu și acest lucru nu-i face cinste Melaniei, lucru citit în limbajul corpului ei”, a spus expertul, potrivit Click.

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump