Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Melania Trump ajunge în sfârșit la Casa Albă, numai că nu în persoană ci sub formă de portret: Internauții s-au amuzat teribil de cum arată Prima Doamnă în respectiva imagine (FOTO, VIDEO)

Melania Trump ajunge în sfârșit la Casa Albă, numai că nu în persoană ci sub formă de portret: Internauții s-au amuzat teribil de cum arată Prima Doamnă în respectiva imagine (FOTO, VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Apr 2017, 20:08
Melania Trump ajunge în sfârșit la Casa Albă, numai că nu în persoană ci sub formă de portret: Internauții s-au amuzat teribil de cum arată Prima Doamnă în respectiva imagine (FOTO, VIDEO) Externe

Melania Trump va ajunge în sfârşit la Casa Albă. Primul portret oficial al fostului model din Slovenia, ajuns acum la 46 de ani, în funcţia de primă doamnă a Statelor Unite a fost trimis la reşedinţa prezidenţială. Reacţia internauţilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Oamenii au fost îndeosebi nemulţumiţi de filtrele folosite, care dau senzaţia unei fotografii artificiale.

Casa Albă a anunţat cu mare tam-tam primul portret al Melaniei Trump în noua funcţie oficială. Acesta ar fi fost realizat în apartamentul primei doamne de la Trump Towers şi nu la reşedinţa prezidenţială oficială din Washington. Lucru care i-a nemulţumit pe internauţi. 

Însă, nemulţumirea principală pe reţelele sociale este legată de modul în care a fost alterată imaginea dar şi filtrele folosite, ce o fac să arate  lipsită de naturaleţe. În vreme ce unii utilizatori au descoperit filtrul utilizat, alţii au comparat neclaritate cu o ceaţă de război.

Alţi utilizatori au comparat portretul cu un poster destinat unei telenovele sau lansării unui nou album de balade. Nici decorul nu a fost apreciat. Oamenii spun că seamănă cu cel din Muppets.

Iar imaginaţia celor care navighează pe internet nu s-a oprit aici. Unul dintre internauţi a schimbat figura Melaniei cu cea a controversatei statui a lui Ronaldo, de pe aeroportul din Madeira, în timp ce altul a folosit o aplicaţie populară între tinerele din China care te face să arăţi precum un personaj din animaţiile japoneze.

Melania Trump ajunge în sfârșit la Casa Albă, numai că nu în persoană ci sub formă de portret: Internauții s-au amuzat teribil de cum arată Prima Doamnă în respectiva imagine

Citeşte mai multe despre:   Melania Trump,   Donald Trump,   Casa Alba,   Statele Unite,   prima doamna