Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Melania Trump l-a lăsat singur pe Donald Trump în faţa reporterilor, la sosirea pe aeroportul din Palm Beach (VIDEO)

Melania Trump l-a lăsat singur pe Donald Trump în faţa reporterilor, la sosirea pe aeroportul din Palm Beach (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 21 Ian 2021, 17:15
Melania Trump l-a lăsat singur pe Donald Trump în faţa reporterilor, la sosirea pe aeroportul din Palm Beach (VIDEO) Foto: Hepta - Zuma Press / Stefani Reynolds - Pool Via Cnp Externe

Donald Trump a devenit, miercuri, primul președinte american din ultimii 150 de ani care a refuzat să participe la ceremonia de învestire a succesorului său. Trump nu a fost prezent la eveniment, Administrația sa fiind reprezentată de Mike Pence, până ieri vicepreședinte al Statelor Unite. Soții Trump n-au vrut nici să-i primească la Casa Albă pe noii locatari, Joe și Jill Biden, și au plecat cu câteva ore înainte de sosirea acestora.

În timp ce Joe Biden era învestit în funcție, Donald şi Melania Trump soseau la Palm Beach, în Florida, acolo unde au decis să-și petreacă vacanța. Pe aeroport, cei doi au fost așteptați de mai mult reporteri și fotografi. Donald Trump s-a oprit să-i salute. Melania Trump, însă, parcă neștiind ce să facă, a șovăit puțin, apoi pur și simplu a plecat:

Melania Trump l-a lăsat singur pe Donald Trump în faţa reporterilor, la sosirea pe aeroportul din Palm Beach

Au reapărut astfel zvonurile că Melania și Donald Trump nu se înțeleg deloc. De altfel, de-a lungul timpului, ea a fost surprinsă de mai multe ori refuzând să se țină de mână cu soțul ei. Presa tabloidă mai ales a scris încă de când republicanul era președinte că soția sa vrea să divorțeze de el.

 

Donald Trump nu a participat la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al SUA

 

Donald Trump și-a ratat obiectivul de a obține un nou mandat la Casa Albă. El nu a acceptat, însă, înfrângerea și a acuzat de mai multe ori, fără a prezenta dovezi, că au existat fraude. Abia în ziua în care Congresul a certificat victoria contracandidatului său, democratul Joe Biden, Trump a recunoscut cu jumătate de gură că acesta a câștigat.Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Dar tot n-a acceptat înfrângerea și, marcând o premieră în ultimii 150 de ani, Trump nu a vrut să participe la ceremonia de învestire a lui Biden în funcția de președinte. Administrația sa a fost reprezentată la eveniment de Mike Pence, predecesorul democratei Kamala Harris. 

Din cauza acestei situații, transferul codurilor nucleare la noul președinte s-a realizat, în premieră, în două etape.

Donald și Melania Trump n-au vrut nici să-i întâmpine pe Joe și Jill Biden la Casa Albă, așa că au plecat cu câteva ore înainte de venirea lor.

Nici bine nu a ajuns în Biroul Oval și Joe Biden a întors mai multe decizii luate de predecesorul său. Nu mai puțin de 17 ordine executive a semnat în câteva ore.

„Cred că la cum arată situația, nu e timp de pierdut. Să trecem la muncă rapid! (...) Cred că unele dintre lucrurile pe care le vom face vor fi curajoase și vitale și nu e un moment mai bun să le începem decât azi”, le-a spus noul președinte american reporterilor primiți în Biroul Oval.

Citeşte mai multe despre:   Melania Trump,   Donald Trump,   Palm Beach