Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Mesaj în sticlă, găsit după 20 de ani: ”Scrie-mi dacă găsești această scrisoare”

Mesaj în sticlă, găsit după 20 de ani: ”Scrie-mi dacă găsești această scrisoare”

Un cuplu de norvegieni a descoperit mesajul într-o sticlă al unei fetițe britanice, aruncat în mare în urmă cu 20 de ani, relatează Daily Mail.

Kurt Johnny Haaland a descoperit sticla de plastic între stânci, în timp ce se plimba pe plajă cu soția sa.

Atunci când au deschis sticla, ei au observat mesajul britanicei Lucy Elliot, acum în vârsta de 31 ani, ce a fost aruncat în mare în 1994, în Looe.

Unele cuvinte au fost greu de descifrat după ce au stat atât de mult timp în apă”,a afirmat Haaland.

”Îmi amintesc când am scris scrisoarea ca și cum ar fi fost ieri. Îmi pierdusem brățara și mă plimbam pe plajă, căutând-o. Până la urmă m-am plictisit așa că am decis să scriu acest mesaj în sticlă și să îl arunc în mare. Când am auzit că a fost găsit, toate amintirile despre acea vacanță mi-au revenit”, a povestit Lucy Elliot.

Mereu am glumit cu prietenii mei despre primirea unui răspuns, dar asta este uimitor. Niciodată nu m-am așteptat că primesc unul cu adevărat. Este incredibil”, a declarat ea.

În scrisoarea aruncată în mare, Lucy a scris:

Dragă prietene, Numele meu este Lucy Elliot și am 12 ani. M-am născut în 1982 și am părul șaten și creț. Te rog scrie-mi dacă găsești această scrisoare. Locuiesc în Anglia, Coventry. Am aruncat această scrisoare în mare din (ilizibil). Data de astăzi este 19 septembrie 1994. Adresa mea este Ferrers Close, Tile Hill North, Coventry. Am două pisici și un frate. Te rog să îmi răspunzi. De la o fată plictisită de 12 ani”.

Citeşte mai multe despre:   scrisoare,   Norvegia ,   Marea Britanie,   cuplu