Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Metoda inedită prin care o tânără se răzbună pe arabul care i-a furat telefonul

Metoda inedită prin care o tânără se răzbună pe arabul care i-a furat telefonul

O tânără din Germania a găsit modalitatea perfectă de a se răzbuna pe cel care i-a furat telefonul. Prezintă lumii întregi, prin intermediul unui blog, detalii picante din viața hoțului. Totul este posibil grație unei aplicații instalate pe smartphone, aplicatie despre care hoțul habar nu are.

Povestea lui Hafid începe acum mai bine de jumătate de an, când tinerei nemțoaice și prietenilor acesteia le-au fost furate toate bunurile în timp ce petreceau pe o plajă din Ibiza.

Printre lucrurile furate, un smarthphone pe care fusese instalată o aplicație care trimite automat pe un computer toate fotografiile realizate cu telefonul respectiv. Așa se face că proprietarul de drept al telefonului primește automat toate fotografiile pe care cel care și-a însușit aparatul le face.

Tânăra din Germania a aflat astfel cum se numește, unde locuiește, ce mânâncă, ce prieteni și ce obiceiuri are cel care i-a furat telefonul și a decis să facă publice toate fotografiile și filmulețele pe care le face Hafid din Dubai.

Mai mult, femeia s-a hotărât să împărtășească lumii întregi detaliile din viața lui Hafid și a creat special un blog dedicat acestuia, unde încarcă tot ce îi trimite fostul său telefon.

Vezi AICI blogul realizat de german cu pozele hoțului, denumit „Viața unui străin care mi-a furat telefonul”.


Citeşte mai multe despre:   fotografii,   blog
 
Loading...