?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Mică, dar puternică: Charley Craig are 11 ani și este deja halterofilă

Mică, dar puternică: Charley Craig are 11 ani și este deja halterofilă

Charley Craig, 11 ani, este o fată cu care mulți băieți de vârsta ei nu ar vrea să se bată, deoarece este cea mai puternică tânără din Marea Britanie. Craig poate să ridice un copil care cântărește la fel de mult ca ea, pentru că zi de zi se antrenează la o sală de sport, ridicând haltere, informează Daily Mail.

"Este o muncă grea, dar dacă țin cont de îmbunătățiri mă simt mult mai bine. Antrenorul meu spune că am potențialul de a merge mai departe și că într-o zi voi ajunge sus. Și adulții din sala de sport mă sprijină. Când văd că nu mă descurc, ei mă încurajează, mă ambiționez și până la urmă izbutesc", a declarat halterofila de doar 11 ani.


Foto: daily.mail.co.uk

Cu toate că își petrece mai mult timp exersând, Charley Craig este o fetiță normală, căreia îi place să poarte roz, să se macheze și să asculte melodiile lui Katy Perry.

Cea care a introdus-o în lumea sportivă a fost chiar mama ei, Amanda Black, 37 de ani, care se asigură ca Charley să nu lipsească o zi de la antrenament, să își respecte dieta și să mănânce sănătos. Amanda Black este halterofilă încă din 1991 și își dorește ca micuța Charley să ajungă o sportivă profesionistă.

Charley Craig nu uită nici de cursurile de la școală, ba mai mult este fericită atunci când se întâlnește cu colegii ei și este dornică de a avea o educație "pentru că vreau să mă descurc mai târziu în viață. Toate materiile sunt plăcute, mai puțin matematica, este foarte grea (...) Am două aspirații în viață, să devin o halterofilă profesionistă, dar și doctoriță", a mărturisit Craig, citată de sursa precizată.

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   sportiva,   copil
 
 
 
Loading...