Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Michelle Obama, despre candidata democrată Hillary Clinton: „Este singura persoană care are într-adevăr calitățile pentru a fi președinte”(VIDEO)

Michelle Obama, despre candidata democrată Hillary Clinton: „Este singura persoană care are într-adevăr calitățile pentru a fi președinte”(VIDEO)

Un articol de: - 26 Iul 2016, 07:57
Michelle Obama, despre candidata democrată Hillary Clinton: „Este singura persoană care are într-adevăr calitățile pentru a fi președinte”(VIDEO) Foto: biography.com Externe

Michelle Obama, a ținut luni o pledoarie în favoarea candidatei democrate Hillary Clinton. Prima Doamnă a Statelor Unite a mai precizat că numai Clinton are calitățile necesare pentru Casa Albă, transmite AFP , preluat de Agerpres.

„Este singura persoană care are într-adevăr calitățile pentru a fi președinte”, a afirmat Michelle Obama. "În aceste alegeri, sunt cu ea", a adăugat ea.

„Am încredere în Hillary pentru a conduce această țară, deoarece am observat devotamentul său total pentru copiii țării noastre. Hillary Clinton nu a abandonat niciodată", a declarat Michelle Obama.

Michelle Obama a mai precizat că un președinte trebuie, de asemenea, să dea un exemplu, criticând afirmațiile incendiare făcute de Donald Trump.

„Problemele cărora președintele le face față nu pot fi reduse la 140 de semne", a spus Michelle Obama, referindu-se la candidatul republican, utilizator asiduu al rețelei sociale Twitter.

„Datorită lui Hillary Clinton, fetele mele și toții fii și fiicele noastre știu că o femeie poate fi aleasă președinte al Statelor Unite", a mai declarat ea.

„Nu lăsați pe nimeni să vă spună că această țară nu este mare, că îi trebuie redată măreția. Pentru că, astăzi, această țară este cea mai mare din lume", a mai spus Michelle Obama.

După ce delegații lui Bernie Sanders au huiduit de-a lungul zilei numele lui Hillary Clinton, ei s-au abținut în timpul discursului Primei Doamne.

Michelle Obama, despre candidata democrată Hillary Clinton: „Este singura persoană care are într-adevăr calitățile pentru a fi președinte”Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Michelle Obama,   Hillary Clinton,   presedinte