Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ministrul britanic de Externe avertizează: Fără reforme solide, substanţiale şi ireversibile la nivel european, britanicii vor alege să părăsească UE

Ministrul britanic de Externe avertizează: Fără reforme solide, substanţiale şi ireversibile la nivel european, britanicii vor alege să părăsească UE

Un articol de: - 03 Oct 2015, 19:19
Ministrul britanic de Externe avertizează: Fără reforme solide, substanţiale şi ireversibile la nivel european, britanicii vor alege să părăsească UE Foto: time.com Externe

Ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, a declarat că în lipsa unor reforme substanţiale, cetățenii Marii Britanii vor opta, la referendum, pentru ieșirea din Uniunea Europeană, informează The Telegraph.

"Dacă nu vom obţine angajamentele de care avem nevoie din partea partenerilor europeni în aspecte precum ţinerea Marii Britanii în afara sistemului de integrare profundă, dacă nu vom putea obţine aceste angajamente, atunci, aşa cum a spus premierul, nu putem exclude nimic", a declarat Phillip Hammond.

"Avem nevoie de reforme solide, substanţiale şi ireversibile la nivel european. Pentru că, dacă vom prezenta poporului britanic un set de reforme de o amploare mai mică, ne vom trezi cu un refuz", a mai subliniat șeful diplomației britanice.

Șeful Guvernului de la Londra a promis că va renegocia relația Marii Britanii cu UE, precum și organizarea unei consultări populare cu privire la apatenența la Uniune.

Potrivit sondajelor de opinie, în acest moment, cei mai mulți dintre britanici ar alege ca țara lor să râmână în continuare în Uniunea Europeană.

Citeşte mai multe despre:   reforme,   Marea Britanie