Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ministrul de interne german Thomas de Maiziere cere limitarea numărului de refugiaţi: "Trebuie să limităm numărul refugiaţilor şi să găsim echilibrul corect"

Ministrul de interne german Thomas de Maiziere cere limitarea numărului de refugiaţi: "Trebuie să limităm numărul refugiaţilor şi să găsim echilibrul corect"

Un articol de: - 06 Oct 2015, 08:17
Ministrul de interne german Thomas de Maiziere cere limitarea numărului de refugiaţi: "Trebuie să limităm numărul refugiaţilor şi să găsim echilibrul corect" Foto: express.de Externe

Criza refugiaţilor s-a intensificat şi a ajuns o problemă chiar şi pentru o ţară puternică ca Germania.
Ministrul german Thomas de Maiziere suţină că toate statele europene trebuie să stabilească un plafon comun şi un sistem bazat pe cote pentru ca numărul de refugiaţi distribuiţi în Europa să fie egal pentru fiecare ţară.

''Iată de ce trebuie să limităm numărul refugiaţilor şi să găsim echilibrul corect. Capacităţile noastre sunt limitate'', a spus Maiziere în cadrul unei dezbateri cu cetăţenii organizată la Stuttgart, informează Agerpres.

Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) a prezentat un raport în urmă cu câteva zile în care anunţă că numărul imigranţilor ajunşi în Europa în luna setembrie a fost de 168.000, un record faţă de lunile precedente.

Aceeaşi instituţie afirmă că atât anul în curs, cât şi în 2016, aproximativ 700.000 de imigranţi vor ajunge pe continetul european.
Citeşte mai multe despre:   refugiati,   imigranti,   Europa