Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Ministrul german al Afacerilor Externe: Rezultatul referendumului trebuie înţeles în România ca şansa unui nou început

Ministrul german al Afacerilor Externe: Rezultatul referendumului trebuie înţeles în România ca şansa unui nou început

Ministrul Afacerilor Externe al Germaniei, Guido Westerwelle, a transmis un mesaj Ambasadei Germaniei în România în care își exprimă convingerea că rezultatul referendumului este o şansă a unui nou început din punct de vedere politic.

"Apelez la toate forţele politice din România de a înţelege rezultatul referendumului, care începe să se contureze, ca pe o şansă a unui nou început din punct de vedere politic. În pofida tuturor dezacordurilor existente, acestea vor trebui să regăsească acum calea către o colaborare constructivă în interesul României şi al cetăţenilor români", afirmă Westerwelle, potrivit Mediafax.

Westerwelle a făcut apel la clarificarea şi soluţionarea disputelor politice "în cadrul procedurilor şi instituţiilor democratice".

"Diferenţele de opinie trebuie clarificate şi soluţionate în cadrul procedurilor şi instituţiilor democratice", a mai spus diplomatul german.

Citeşte mai multe despre:   referendum,   democratie,   Ministru de Externe