Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Mitt Romney a gafat din nou: L-a prezentat pe partenerul politic Paul Ryan drept ”viitorul președinte” (VIDEO)

Mitt Romney a gafat din nou: L-a prezentat pe partenerul politic Paul Ryan drept ”viitorul președinte” (VIDEO)

Mitt Romney a gafat din nou, de data asta la desemnarea lui Paul Ryan, senator de Wisconsin, care partener politic pentru viitoarele alegeri prezidențiale.

"Primiţi-l alături de mine pe viitorul preşedinte al Statelor Unite Paul Ryan", a declarat Romney în faţa unei mulţimi de susţinători la Norfolk (Virginia, est), după care s-a corectat rapid.

"Din când în când am reputaţia că fac gafe. Nu m-am înşelat cu privire la acest om", a spus el în continuare, zâmbind, dar stânjenit în mod vizibil. "Dar pot să vă spun atât, că el va fi viitorul vicepreşedinte al Statelor Unite", a adăugat Romney.

Analiştii politici de la Washington consideră că mişcarea a fost foarte bine gândită, deoarece Ryan este bine văzut de ambele tabere care există în Partidul Republican, atât de către suporterii lui Romney, cât şi de inamicii săi conservatori.

Pe de altă parte, îl poate ajuta direct pe Romney în statul în care a fost ales senator, Wisconsin, acolo unde Obama a câştigat extrem de lejer acum patru ani. În prezent, Ryan ocupă funcţia de preşedinte ale comitetului de buget al camerei, poziţie din care poate ajuta cu informaţii precise despre politica de cheltuieli şi de reduceri bugetare pe care o face actuala administraţie.

Riley este cunoscut pentru opoziţia sa față de măsurile din Sănătate ale lui Obama. El doreşte promovarea unei legi care să înlocuiască asigurarea minimă de sănătate cu un sistem tip voucher care să micşoreze costurile.

În cazul victoriei lui Romney, Paul Ryan va deveni automat vice-preşedinte al Statelor Unite.

Romney nu este la prima gafă din campanie. În luna mai, echipa sa de campanie a creat o aplicație pentru telefoane mobile, în care în loc de "America" a scris "Amercia".

O nouă gafă a lui Mitt Romney
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Mitt Romney,   alegeri prezidentiale,   gafa