Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe „Moartea iernii”. Oamenii de știință avertizează că anotimpurile nu vor mai fi ca în prezent (VIDEO)

„Moartea iernii”. Oamenii de știință avertizează că anotimpurile nu vor mai fi ca în prezent (VIDEO)

Un articol de: - 30 Iun 2016, 23:46
Externe

Oamenii de știință au observat un eveniment "fără precedent", care ar putea pune capăt anotimpurilor așa cum le cunoaștem noi, potrivit rt.com.

Fluxurile rulau de obicei de la est la vest, dar noile date arată că fluxurile din emisfera nordică au schimbat calea și sunt legate de fluxurile din sud.

„Bun venit haosului climatic. Trebuie să declarăm o stare de urgență climatică la nivel mondial”, a avertizat Paul Beckwith, un om de știință de la Universitatea din Ottawa.

Beckwith a explicat datele dintr-un video în care a avertizat că ar putea perturba aprovizionarea cu alimente din lume, care ar conduce la „tulburări geopolitice masive”.

Beckwith a fost avertizat cu privire la datele printr-o postare de pe blog-ul ecologistului , Robert Scribbler.

„Moartea iernii”

Un scenariu „moarte de iarnă” ar putea avea loc potrivit lui Scribbler, în cazul în care se produce o căldură de vară în timpul iernii și invers.

Cu toate acestea, nu toți oamenii de știință au fost de acord cu acest lucru, însă meteorologul  Marshall Shepherd avertizează că noile date ar necesita o verificare corespunzătoare.

Oamenii de știință avertizează că anotimpurile nu vor mai fi ca în prezent

 
Loading...