Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Moment emoționant: Mai mulți elefanți de la un centru de îngrijire s-au grăbit să-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant rămas orfan (VIDEO)

Moment emoționant: Mai mulți elefanți de la un centru de îngrijire s-au grăbit să-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant rămas orfan (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 22:24
Moment emoționant: Mai mulți elefanți de la un centru de îngrijire s-au grăbit să-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant rămas orfan (VIDEO) Foto: elephantnews / Youtube Externe

Un clip cu mai mulți elefanți care se grăbesc să-și salute noul prieten, un pui abia salvat, face senzație pe Internet și din motive evidente. 

La Elephant Nature Park, un centru de îngrijire a elefanților situat în nordul Thailandei, a fost adus recent Dok Gaew, un pui de elefant în vârstă de un an și nouă luni, care a rămas orfan.

Iar primirea micuțului Dok Gaew a fost mai mult decât călduroasă. Ceilalți elevanți, cu ”mic” cu mare, au venit imediat să-l salute și să-l cunoască.

Sursă Video: elephantnews / Youtube

Moment emoționant: Mai mulți elefanți de la un centru de îngrijire s-au grăbit să-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant rămas orfan

Citeşte mai multe despre:   Thailanda