Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Momente șocante la un magazin din Anglia: O femeie a spart sute de sticle fără să scoată niciun cuvânt! Un client, care o îndemnase să se calmeze, a fost luat la țintă cu o sticlă de gin (VIDEO)

Momente șocante la un magazin din Anglia: O femeie a spart sute de sticle fără să scoată niciun cuvânt! Un client, care o îndemnase să se calmeze, a fost luat la țintă cu o sticlă de gin (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 27 Noi 2020, 20:06
Momente șocante la un magazin din Anglia: O femeie a spart sute de sticle fără să scoată niciun cuvânt! Un client, care o îndemnase să se calmeze, a fost luat la țintă cu o sticlă de gin (VIDEO) foto: captură YouTube Externe

O femeie a provocat un adevărat haos la un supermarket Aldi din Anglia, unde a spart sute de sticle de băutură. Fără să scoată vreun cuvânt, miercuri după-amiază, ea a aruncat sticle de vin, bere și băuturi spirtoase în valoare totală de mii de euro de pe rafturile unui magazin din comitatul Hertfordshire, potrivit The Sun.

Unul dintre cumpărătorii prezenți în magazin, care aștepta la coadă să plătească pentru produsele pe care dorea să le achiziționeze, a îndemnat-o să se calmeze, însă aparent asta n-a făcut decât să o enerveze și mai tare pentru că a aruncat spre picioarele sale o sticlă de gin.

Imaginile care au surprins cele cinci minute de haos o înfățișează pe femeie – care purta ceea ce pare a fi un hanorca cu glugă, un ghiozdan și pantaloni de trening – când alunecă pe sticle și se taie la mâna dreaptă.

Tăietura n-a împiedicat-o să meargă mai departe, pentru că a continuat să dărâme sticle folosind mâna stângă. Un agent de securitate de la un magazin din apropiere a reținut-o, imobilizând-o până la momentul la care au sosit polițiștii pentru a o aresta.

 

 

Prezentatorul de televiziune Lee Clark, în vârstă de 50 de ani, a urmărit episodul halucinant din Stevanage, Herts, și a exclamat: „A fost extraordinar – n-am mai văzut așa ceva în viața mea”.

„Nu a scos niciun cuvânt în tot acel timp și avea o privire foarte pierdută”, spune el.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

„Un bărbat i-a spus să se calmeze, astfel că a aruncat o sticlă de gin care l-a lovit în picior”, a adăugat Lee Clark, care este de părere că femeia a spart peste 500 de sticle.

„A fost șocant și începea să devină incredibil de periculos”, a mai spus el.

Lee Clark a precizat că, în acel moment, în magazin se aflau circa 50 de clienți, printre care și o mamă cu un copil.

Citeşte mai multe despre:   Anglia