Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe MORMÂNTUL „adevăratului MOŞ CRĂCIUN" a fost găsit. Descoperirea arheologilor RĂSTOARNĂ tot ce se ştia până astăzi (FOTO)

MORMÂNTUL „adevăratului MOŞ CRĂCIUN" a fost găsit. Descoperirea arheologilor RĂSTOARNĂ tot ce se ştia până astăzi (FOTO)

Un articol de: - 22 Dec 2017, 15:02
MORMÂNTUL „adevăratului MOŞ CRĂCIUN" a fost găsit. Descoperirea arheologilor RĂSTOARNĂ tot ce se ştia până astăzi (FOTO) Externe

A fost găsit mormântul lui Moş Crăciun!  Mai mulţi oameni de ştiinţă sunt de părere că au descoperit locul în care e îngropat Moş Crăciun. Mormântul a fost descoperit în Turcia, iar osemintele urmează să fie testate, odată ce vor fi dezgropate.
Arheologii sunt de părere că au găsit mormântul lui Moş Crăciun. După cercetări care s-au extins pe durata a câţiva ani, aceştia sunt de convinşi că cel despre care toată lumea credea că e doar un personaj a existat în viaţă reală.
Totodată, locul în care ar fi îngropat Moş Crăciun se crede că e sub o biserica veche de mii de ani din Antalya, în Turcia. Oamenii de ştiinţă au mai fost de părere că Moş Crăciun a fost de fapt inspirat de Sfântul Nicolae. Acesta era cunoscut pentru generozitatea sa în ceea ce priveşte copiii, cărora le aducea daruri.

Citeşte mai multe despre:   Antalya