Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Moştenire de 100 de milioane de dolari, aşteptată 100 de ani de nepoţii unui magnat american

Moştenire de 100 de milioane de dolari, aşteptată 100 de ani de nepoţii unui magnat american

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Americii şi-a lăsat moştenitorii să aştepte aproape 100 de ani ca să-şi primească partea din moştenirea familiei. Wellington R. Burt, care a murit în 1919, a cerut prin testament ca averea sa să fie împărţită abia la 21 de ani de la moartea ultimului nepot, născut când el încă trăia, relatează Daily Mail.

92 de ani mai târiu, moştenirea evaluată la aproximativ 110 milioane de dolari, va fi în sfârşit împărţită, în această lună, între cei 12 moştenitori.

Motivele pentru care baronul american a vrut să se răzbune pe copiii şi nepoţii săi rămân un mister, dar cu siguranţă vor avea un impact major asupra celor ce vor intra în prezent în posesia considerabilei averi.

Magnatul a fost în timpul vieţii pe locul 8 între cei mai bogaţi americani şi a avut şi o funcţie de senator al statului Michigan.

Christina Cameron of Lexington este cea mai mică dintre cei 12 moştenitori, şi va primi aproximativ 3 milioane de dolari, lucru la care nu a sperat niciodată.

Wellington R. Burt a avut şase copii, şapte nepoţi, şase strănepoţi şi 11 stră-strănepoţi.

Baronul american nu a avut relaţii foarte strânse cu familia sa, dar se pare că a fost mai generos cu angajaţii săi, întrucât secretara lui a primit după moartea acestuia 4.000 de dolari pe an, iar bucătarul, menajera, antrenorul personal şi şoferul au primit câte 1.000 de dolari anual.