Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Motivarea angajaților, varianta China: Personalul unei companii a fost obligat să se târască în genunchi pe stradă pentru că nu și-a atins obiectivul în vânzări (VIDEO)

Motivarea angajaților, varianta China: Personalul unei companii a fost obligat să se târască în genunchi pe stradă pentru că nu și-a atins obiectivul în vânzări (VIDEO)

Un articol de: - 08 Apr 2016, 17:28
Motivarea angajaților, varianta China: Personalul unei companii a fost obligat să se târască în genunchi pe stradă pentru că nu și-a atins obiectivul în vânzări (VIDEO) foto: dailymail.co.uk Externe

Mai mulți angajați ai unei companii din China au fost forțați să meargă în genunchi aproximativ 200 de metri pe o stradă din Baishan City, provincia Jilin, pentru că nu și-au atins ținta de vânzări, arată dailymail.co.uk.

Potrivit portalului online mai sus menționat, conducerea companiei nu ar fi dorit nimic mai mult decât să își motivele personalul.

Cu toate acestea, momentul a fost unul destul de umilitor pentru angajații cu pricina, mai ales pentru că au fost și filmați de către trecători.

Motivarea angajaților, varianta China: Angajații unei companii au fost obligați să meargă în genunchi pe stradă pentru că nu și-au atins obiectivul în vânzări

Explicația dată de purtătorul de cuvânt al companiei este una cu atât mai incredibilă. Conform spuselor acestuia, managerul firmei a fost obligat de conducere să meargă în genunchi pentru că nu își atinsese ținta de vânzări, iar angajații companiei, din solidaritate, i s-au alăturat.

 

Citeşte mai multe despre:   motivare,   China,   angajati,   companie,   strada,   vanzari