Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Mumbay: O fotografă a fost violată în grup, iar însoțitorul ei a fost bătut grav

Mumbay: O fotografă a fost violată în grup, iar însoțitorul ei a fost bătut grav

O fotografă a fost victima unui viol în grup la Mumbay, iar însoțitorul ei a fost bătut grav, relatează The Independent. Această faptă seamănă cu un caz de la sfârșitul anului trecut ce a bulversat întrega Indie.

Cinci bărbați au atacat, joi seara, o femeie de 23 de ani care fotografia un vechi imobil pentru o revistă, împreună cu un coleg, într-un cadrtier din Mumbay.

Potrivit unui ofițer de poliție, agresorii "l-au bătut pe bărbat, au legat-o şi au violat-o pe femeie, într-un loc izolat în cartierul Shakti Mills".

Tinerei i-au fost produse răni interne și a fost internată la spital. Ea a reușit să spună prenumele a doi dintre agresorii săi, care au vorbit între ei în timpul agresiunii.

"Mai mulţi suspecţi au fost interogaţi, dar nimeni nu a fost arestat", a afirmat ofițerul.

Cazul seamănă foarte mult cu unul petrecut în decembrie 2012 când, o studentă de 23 de ani a fost agresată cu sălbăticie, bătută și violată și aruncată pe trotuar de către cinci bărbați în New Delhi. Fata a murit din cauza rănilor.

Cazul a provocat un val de proteste în țară. După mai multe luni de manifestații masive, Parlamentul indian a înăsprit legile, pedepsind infracțiunile de natură sexuală.