Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Muntenegru: Ambasada SUA de la Podgorica a fost ATACATĂ. O persoană a aruncat o GRENADĂ în curtea ambasadei, apoi s-a aruncat în aer (VIDEO)

Muntenegru: Ambasada SUA de la Podgorica a fost ATACATĂ. O persoană a aruncat o GRENADĂ în curtea ambasadei, apoi s-a aruncat în aer (VIDEO)

Un articol de: - 22 Feb 2018, 07:33
Muntenegru: Ambasada SUA de la Podgorica a fost ATACATĂ. O persoană a aruncat o GRENADĂ în curtea ambasadei, apoi s-a aruncat în aer (VIDEO) Externe

Este panică în capitala Muntenegrului.
O persoană necunoscută a aruncat un dispozitiv exploziv, probabil o grenadă de mână, către clădirea ambasadei SUA din Podgorica, după care atacatorul s-a aruncat în aer, anunţă Reuters.

Guvernul din Muntenegru a anunţat joi că, la o jumătate de oră după miezul nopţii, o persoană necunoscută "s-a sinucis cu un dispozitiv exploziv".
Cu puţin timp înainte, acea persoană a aruncat un dispozitiv exploziv către clădirea Ambasadei SUA, au precizat autorităţile, adăugând că "cel mai probabil era o grenadă de mână" şi că este în curs de desfăşurare o anchetă a poliţiei în acest caz, scrie news.ro.

Un fotograf Reuters din Podgorica a declarat că strada pe care se află ambasada a fost blocată de o maşină a Poliţiei şi că imobilul nu pare avariat.
Reprezentanţa diplomatică i-a avertizat pe cetăţenii americani să rămână acasă: "Ambasada SUA la Poodgorica avertizează cetăţenii americani că este activă o alertă de securitate la sediul ambasadei".

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   muntenegru,   ambasada,   SUA,   grenadă