Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe NE AUTODISTRUGEM! Stephen Hawking AVERTIZEAZĂ: Oamenii trebuie să părăsească Pământul în cel mult 100 de ani

NE AUTODISTRUGEM! Stephen Hawking AVERTIZEAZĂ: Oamenii trebuie să părăsească Pământul în cel mult 100 de ani

Un articol de: - 05 Mai 2017, 12:07
NE AUTODISTRUGEM! Stephen Hawking AVERTIZEAZĂ: Oamenii trebuie să părăsească Pământul în cel mult 100 de ani Externe

Fizicianul englez Stephen Hawking atrage atenția că ne autodistrugem și că în maximum 100 de ani oamenii trebuie să părăsească Pământul. Acesta spune că, din cauza tehnologiei avansate și a testelor pe care oamenii le fac pe Terra, vom declanșa fenomene ale naturii fără precedent.

“Timpul se termină pentru Pământ din cauza schimbărilor climatice, a suprapopulării și a altor riscuri, cum ar fi loviturile asteroizilor”, a declarat Hawking în emisiunea Tomorrow's, scrie The Telegraph.

Teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, acesta și fostul său student Christophe Galfard călătoresc în jurul lumii pentru a explora modul în care oamenii ar putea călători în spațiu - și să locuiască acolo.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Într-o declarație precedentă el a afirmat că suntem la „cel mai periculos punct din istorie” deoarece „avem tehnologia necesară distrugerii planetei pe care trăim și nu am dezvoltat încă abilitatea necesară pentru a scăpa de acest lucru”.