Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Un bărbat a descoperit că are un copil, după ce a câștigat la Loto. ''Sper să îmi dai bani să tac''

Un bărbat a descoperit că are un copil, după ce a câștigat la Loto. ''Sper să îmi dai bani să tac''

Un articol de: B1.ro - 20 Oct 2018, 17:04
Un bărbat a descoperit că are un copil, după ce a câștigat la Loto. ''Sper să îmi dai bani să tac'' Foto: Belfast Telegraph Externe

Nici bine nu a câștigat 122 de milioane de euro la Loto, că Neil Trotter a și dat de ghinion. O femeie de 39 de ani îi cere despăgubiri de aproape 115.000 de euro, pe motiv că în trecut a lăsat-o însărcinată, iar ea a trebuit să se chinuie singură să-l crească pe copil. Liam, băiatul care ar fi al lui Neil, are acum 18 ani.

”Dacă Neil refuză să admită că este tatăl copilului meu, să o dovedească: să facă un test ADN”, a spus Dawn Scully, potrivit The Sun.

Anterior, într-un mesaj trimis familiei lui Neil, ea a cerut 5,6 milioane de euro, pentru ca acest caz să nu ajungă în instanță. Femeia e revoltată că a trăit în sărăcie și abia l-a putut crește pe copil, în timp ce bărbatul duce o viață de lux: ”Multimilionar! Fiul meu are un tată multimilionar. Sper că îmi vei da bani ca să tac din gură și să te las în pace pentru totdeauna, în loc să te pun să faci un test ADN și să te dau în judecată. 5,6 milioane de euro ar fi mai mult decât suficient ca familia mea să trăiască ok. M-am săturat să mă zbat să trăiesc de pe o săptămână pe alta, știind că tu ne-ai putea schimba viața imediat. Ce spui?”.

În schimb, Neil Trotter susține că nu își aduce aminte cine e femeia. În plus, pentru că oamenii îi tot cer bani, el regretă că a jucat la Loto.

”Toată lumea spune să nu cedez, dar simt că nu mă pot bate cu sistemul. N-am bani să plătesc taxele de judecată, așa că am renunțat”, a mai spus Dawn Scully.