Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Externe Nicolas Sarkozy către un jurnalist francez: Ar trebui să-ți sparg fața!

Nicolas Sarkozy către un jurnalist francez: Ar trebui să-ți sparg fața!

Președintele Sarkozy a amenințat un jurnalist în timpul unei conversații de 40 de minute că îi "sparge fața" dacă mai continuă să scrie despre Carla Bruni cum că ar fi o "mâncătoare de bărbați", notează The Windsor Star.

Scandalul a pornit de la un articol publicat de Le Point care oferă "24 de sfaturi pentru Sarkozy, înainte de căsătoria cu Carla Bruni".

"Articolul este mizerabil și ar trebui să-ți sparg fața", a declarat Sarkozy.

"Mă amenințați?", a răpuns imediat jurnalistul.

"Meriți. Nici nu știu ce mă reține. Nu ai niciun motiv pentru care să o insulți pe Carla. Sunt sigur că te-ai ataca dacă ți-aș spune că soția ta este o femeie ușoară care s-ar culca și cu copii tăi", a spus președintele.

"Niciodată nu am zis despre Carla că ar fi o femeie ușoară", a replicat editorul.

De asemenea, Sarkozy a spus că dorește ca jurnalistul să scrie o scrisoare în care să-și ceară iertare pentru afirmațiile făcute, însă jurnalistul a refuzat.

"O să vezi ce o să-ți fac!", l-a amenițat Nicolas Sarkozy când a aflat că jurnalistul nu intenționează să-și retragă cuvintele.

Soția lui Sarkozy, Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani a căpătat reputația unei femie ușoare după ce a avut mai multe relații amoroase cu Mick Jagger, Eric Clapton și Donald Trump.

Citeşte mai multe despre:   Nicolas Sarkozy